Paaseieren Zoeken (gebouw Fenix) TU/e terrein

Datum: 30/03/2024 (10:00)

Op zaterdag 30 maart 2024 wordt het evenement Paaseieren Zoeken voor kinderen en kleinkinderen van onze leden georganiseerd. Heb je kinderen of kleinkinderen in de leeftijd van 2 tot en met 10 jaar? Dan willen we deze, samen met maximaal 2 begeleiders per gezin, van harte uitnodigen voor het Paaseieren Zoeken op de campus van Technische Universiteit Eindhoven. De kinderen worden ingedeeld in 2 leeftijdsgroepen.

Het evenement vindt plaats bij gebouw Fenix (zie plattegrond in bijlage). U wordt verwacht op zaterdag 30 maart om 10:00 uur en het eindigt om 12:00 uur.

Niemand gaat met lege handen naar huis, en uiteraard krijgt degene die de meeste paaseieren wint een extra prijsje. Voor iedereen is er koffie, thee, ranja en een kleine lekkernij.

De toegang is gratis, maar meld u wel even aan via cu-bestuur@tue.nl. Wanneer u zich heeft aangemeld en later toch niet komt, meld u dan a.u.b. ook weer af. Dit in verband met de inkoopkosten.

Aanmelden kan tot 21 maart 2024.

Een extra weetje over het paaseieren zoeken en waar de paashaas vandaan komt:

Het ei staat als symbool van een nieuw leven.
De paashaas is een fictief personage dat in sommige culturen geassocieerd wordt met het brengen van paaseieren. Kinderen geloven dat de paashaas ‘s nachts komt en eieren verstopt voor hen om te vinden.
Het zoeken naar paaseieren is een leuke activiteit, vooral voor kinderen. Het verstoppen en zoeken van de paaseieren in de tuin of in huis zorgt voor plezier en gezelligheid tijdens de paasdagen.

Wij hopen u daar te zien.

Met vriendelijke groet,

< Terug naar agenda