Parktheater

het programma van het Parktheater hebben we weer een selectie gemaakt voor het seizoen 2019/2020. De selectie is te vinden op het Voorstellingen Parktheater 2019-2020

Voor informatie over de voorstellingverwijzen wij naar de website van het Parktheater wwww.parktheater.nl ( link zie formulier).

De plaatsbewijzen zijn in een prijsklassen te bestellen.

Als lid van de personeelsvereniging kan je middels het bestelformulier 2 kaarten per lid per voorstelling, bij kindervoorstellingen 2 volwassenen en 2 kinderen bestellen.

Wat is uw voordeel?

  • De personeelsvereniging reserveert de plaatbewijzen vooraf aan de vrije verkoop, zodat je “verzekerd” bent van uw startbewijs ( het aantal kaarten voor deze voorstellingen is gelimiteerd, dus geldt vol=vol
  • Bij alle voorstellingen zijn de prijzen inclusief garderobe en pauzedrankje.
  • U hoeft geen servicekosten a € 1.50 per kaartje te betalen.
  • Uw plaatsbewijs krijgt u extra CU-korting van € 5,00 – € 7,50 ( met een maximum van 2 kaarten per voorstelling en een maximum van 10 totaal)

Procedure omtrent bestellen toegangskaarten Parktheater en Muziekcentrum:

Jaarlijks zitten wij om tafel met de organisaties van Parktheater en Muziekcentrum. Hierin worden reserveringen besproken welke wij als Personeelsvereniging/Colleagues United met een mooie korting aan mogen bieden naar jou als lid van de Personeelsvereniging/Colleagues United.

Over het algemeen mogen we van elke voorstelling 10 toegangskaarten reserveren maar er blijven altijd uitzonderingen waardoor we maar maximaal 4 toegangskaarten mogen reserveren.

Vanwege het digitale tijdperk waarin we nu leven is digitaal bestellen ingevoerd. Met andere woorden stellen wij voor je bestellijst in te vullen en per mail naar ons toe te sturen. De mails met bestellingen die wij ontvangen worden in volgorde van binnenkomst verwerkt. We doen ons best binnen 1 dag te reageren met voornamelijk goed nieuws en uw bestelling te voorzien van een referentie nummer. Maar we komen er helaas niet onderuit dat soms een voorstelling voor de TU/e is uitverkocht.

De toegangskaarten worden vervolgens besteld bij Parktheater en/of Muziekcentrum. Nadat wij de kaarten binnenkrijgen ontvang je een mail dat deze opgehaald en betaald mogen worden. In ons antwoord staat het afhaaladres en de te betalen vergoeding.

Uiteraard blijft de mogelijkheid dat je de toegangskaarten besteld tijdens de inloopmiddag op donderdagen tussen 12:30 en 13:30 uur in gebouw Luna kamer 1.044

De toegangskaarten worden in een beperkte tijdsbestek verkocht en wel tot 15 augustus van het betreffende seizoen. Hierbij geldt: op is op!
OP DIT MOMENT ZIJN ALLE KAARTEN UITVERKOCHT

De betaling geschiedt na bevestiging van de toegewezen voorstellingen. Na ontvangst van de bevestiging wordt verzocht het genoemde bedrag per omgaande over te maken op betaalrekening; IBAN: NL90INGB0001084897 t.n.v. Colleagues United TU/e te Eindhoven onder vermelding van de desbetreffende voorstelling.