All shows are cancelled

Due to the restrictions of the Dutch parlement regarding the COVID-19 outbreak all shows and concerts in Muziekgebouw en Parktheater will be postponed or cancelled.

For more information with regards to the shows we would like to direct you to the websites of the organizations:

Muziekgebouw
Parktheater

< Terug naar overzicht

Meer nieuws

Efteling update COVID-19

Zoals jullie mogelijk weten heeft Efteling, met het oog op COVID-19 en de veiligheid, helaas tijdelijk de poorten gesloten. Graag willen wij jullie laten weten dat ze ernaar streven om per 20 mei aanstaande de poorten we...

Lees verder > 11 mei 2020

Tickets voor Toverland

NIEUWE KAARTEN ZIJN WEER BESCHIKBAAR Ontdek een magische wereld voor de hele familie Attractiepark Toverland biedt meer dan dertig attracties voor jong en oud, buiten en overdekt. Ontdek ze allemaal! Even bijkomen? Genie...

Lees verder > 12 februari 2020

Toegangskaarten voor de Efteling

Ze zijn er weer de tickets voor de Efteling! Nederlands mooiste themapark in Kaatsheuvel is alle dagen van het jaar geopend. Of je nu op zoek bent naar spannende achtbanen, betoverende attracties of spectaculaire parksho...

Lees verder > 12 februari 2020

Toertocht 2020

LET OP: Helaas zijn wij vanwege het Corona virus genoodzaakt de Toertocht van dit jaar niet door te laten gaan. Wij hopen dat iedereen veilig en gezond blijft zodat we elkaar later dit jaar weer kunnen treffen op een and...

Lees verder > 13 augustus 2019