Huisvesting Hubble

Vanaf 1 april 2019 sluiten de deuren van het PVOC. Uiteraard een situatie waar we niet blij mee zijn daar we hiermee onze eigen identiteit verlaten. Waar we wel blij mee zijn is dat we bij Hubble in gebouw Luna een opening hebben gekregen onze activiteiten door te zetten.

Recepties en feesten kunnen dan nog steeds geboekt worden via Hans Lamers en de vrije inloop blijft staan op de donderdagen tussen 16:00 tot 19:00 uur.

Als PV krijgen wij € 0,50 per consumptie korting. Hiervoor ontvangt elk PV/CU lid een kortingskaart waarop een Barcode welke u kunt presenteren bij de bestelling. Contant betalen is er niet meer bij. Alles functioneert bij Hubble digitaal, dus betalen met een bankpasje. Wij hopen dat daar de gezellige sfeer door kunnen zetten.

< Terug naar overzicht

Meer nieuws

Klassiek op de Campus

Klassiek op de Campus is een nieuw muziekfestival dat dit jaar voor het eerst plaatsvindt in Eindhoven. Het is een voortzetting van Muziek op de Dommel, dat in 2017 voor het laatst was, en wordt georganiseerd door studen...

Lees verder > 11 mei 2019

Inschrijfbureau is verhuist

Inschrijfbureau   Het inschrijfbureau is verhuist naar gebouw Luna ruimte 1.044 naast de kapper op vloer 1.   elke donderdag ben je van harte welkom in Luna tussen 12:30 en 13:30 uur....

Lees verder > 20 juli 2018

Toegangkaarten Efteling

Efteling Kaatsheuvel Europalaan 1 5171 KW     Alle dagen van het jaar geopend Of je nu op zoek bent naar spannende achtbanen, betoverende attracties of spectaculaire parkshows. In de Efteling is voor iedereen w...

Lees verder > 05 juli 2017