Huisvesting Hubble

Vanaf 1 april 2019 sluiten de deuren van het PVOC. Uiteraard een situatie waar we niet blij mee zijn daar we hiermee onze eigen identiteit verlaten. Waar we wel blij mee zijn is dat we bij Hubble in gebouw Luna een opening hebben gekregen onze activiteiten door te zetten.

Recepties en feesten kunnen dan nog steeds geboekt worden via Hans Lamers en de vrije inloop blijft staan op de donderdagen tussen 16:00 tot 19:00 uur.

Als PV krijgen wij € 0,50 per consumptie korting. Hiervoor ontvangt elk PV/CU lid een kortingskaart waarop een Barcode welke u kunt presenteren bij de bestelling. Contant betalen is er niet meer bij. Alles functioneert bij Hubble digitaal, dus betalen met een bankpasje. Wij hopen dat daar de gezellige sfeer door kunnen zetten.

< Terug naar overzicht

Meer nieuws

Kerstmarkt Deventer

Zaterdag 15 december 2018 Kerstmarkt in Deventer Deventer behoort absoluut tot de meest romantische stadjes in Nederland. Deze Hanzestad heeft vijftiende-eeuwse straatjes die leiden naar prachtige oude kerken. De stad bi...

Lees verder > 22 oktober 2018

Bierproef avond

Donderdag 8 november 2018, 19.00 uur tot + 21.00 uur, CUMC/PVOC, de Lismortel   Voor de liefhebbers van bijzonder bier organiseren we een bierproevrij met hapjes. Hiervoor hebben we uitgenodigd Hans Walravens, inter...

Lees verder > 19 oktober 2018

Sinterklaas in Gemini

Lieve jongens en meisjes, Het is bijna zover! Sinterklaas komt weer naar Nederland en natuurlijk neemt Sinterklaas ook dit jaar weer zijn vrienden mee. De Pieten staan te popelen om met jullie op zondag 25 november te da...

Lees verder > 19 oktober 2018

Kerstkienen

Woensdag 19 december 2018 Kerstkienen in de kantine van het Paviljoen   Zoals elk jaar is er ook nu weer een kerstkienavond in de kantine van het Paviljoen. Dit is een evenement waar door velen met spanning naar wordt u...

Lees verder > 11 oktober 2018