Huisvesting Hubble

Vanaf 1 april 2019 sluiten de deuren van het PVOC. Uiteraard een situatie waar we niet blij mee zijn daar we hiermee onze eigen identiteit verlaten. Waar we wel blij mee zijn is dat we bij Hubble in gebouw Luna een opening hebben gekregen onze activiteiten door te zetten.

Recepties en feesten kunnen dan nog steeds geboekt worden via Hans Lamers en de vrije inloop blijft staan op de donderdagen tussen 16:00 tot 19:00 uur.

Als PV/CU member krijgen wij 25% korting op geselecteerde drankjes. Hiervoor ontvangt elk PV/CU lid een kortingskaart te presenteren tijdens bestelling. Contant betalen is helaas niet meer mogelijk. Alles functioneert bij Hubble digitaal, dus betalen moet met een bankpasje. Wij hopen daar de gezellige sfeer door kunnen zetten.

< Terug naar overzicht

Meer nieuws

Toertocht 2020

Autotoertocht 15 en 16 mei 2020 Schwartz, weiss und grün…. Beste mensen,  Alweer de 52 e editie We hebben een gebied gevonden in Duitsland, waar we met de Toertocht nog niet zijn geweest: Bergisches Land. Het is een ...

Lees verder > 13 augustus 2019

Inschrijfbureau is verhuisd

Inschrijfbureau   Het inschrijfbureau is verhuisd naar gebouw Luna ruimte 1.044 naast de kapper op vloer 1.   elke donderdag ben je van harte welkom in Luna tussen 12:30 en 13:30 uur....

Lees verder > 20 juli 2018