Huisvesting Hubble

Vanaf 1 april 2019 sluiten de deuren van het PVOC. Uiteraard een situatie waar we niet blij mee zijn daar we hiermee onze eigen identiteit verlaten. Waar we wel blij mee zijn is dat we bij Hubble in gebouw Luna een opening hebben gekregen onze activiteiten door te zetten.

Recepties en feesten kunnen dan nog steeds geboekt worden via Hans Lamers en de vrije inloop blijft staan op de donderdagen tussen 16:00 tot 19:00 uur.

Als PV krijgen wij € 0,50 per consumptie korting. Hiervoor ontvangt elk PV/CU lid een kortingskaart waarop een Barcode welke u kunt presenteren bij de bestelling. Contant betalen is er niet meer bij. Alles functioneert bij Hubble digitaal, dus betalen met een bankpasje. Wij hopen dat daar de gezellige sfeer door kunnen zetten.

< Terug naar overzicht

Meer nieuws

Toertocht 2020

Autotoertocht 15 en 16 mei 2020 Schwartz, weiss und grün …. Al voor de 52e keer organiseren we een 2-daagse autotoertocht naar mooie gebieden en plekjes in Nederland, Belgïe of Duitsland. En wel op 15 en 16 mei 2020....

Lees verder > 13 augustus 2019

Medewerkersfestival

Medewerkersfestival 15 september Van 12:00 tot 17:00 uur nodig wij jullie uit om samen met kinderen en partners een bezoek te brengen aan het medewerkersfestival op het Koe-veld nabij het Auditorium op het terrein van de...

Lees verder > 31 juli 2019