Inschrijfbureau is verhuisd

Inschrijfbureau

 

Het inschrijfbureau is verhuisd naar gebouw Luna ruimte 1.044 naast de kapper op vloer 1.

 

elke donderdag ben je van harte welkom in Luna tussen

12:30 en 13:30 uur.

< Terug naar overzicht

Meer nieuws

Tickets voor Toverland

NIEUWE KAARTEN ZIJN WEER BESCHIKBAAR Ontdek een magische wereld voor de hele familie Attractiepark Toverland biedt meer dan dertig attracties voor jong en oud, buiten en overdekt. Ontdek ze allemaal! Even bijkomen? Genie...

Lees verder > 12 februari 2020

Toegangskaarten voor de Efteling

Ze zijn er weer de tickets voor de Efteling! Nederlands mooiste themapark in Kaatsheuvel is alle dagen van het jaar geopend. Of je nu op zoek bent naar spannende achtbanen, betoverende attracties of spectaculaire parksho...

Lees verder > 12 februari 2020

Toertocht 2020

Beste mensen,  Alweer de 52e editie We hebben een gebied gevonden in Duitsland, waar we met de Toertocht nog niet zijn geweest : Bergisches Land. Het is een gebied bezaaid met heuvels, stuwdammen en – meren, vakwerkhu...

Lees verder > 13 augustus 2019