Kerstmarkt Dordrecht

Datum: 14/12/2019 (10:00)

Kerstmarkt Dordrecht zaterdag 14 december 2019

Het parcours van de kerstmarkt Dordrecht loopt door de binnenstad en ook gedeeltelijk in de haven. De haven is prachtig versierd met duizenden fonkelende lichtjes.

In bijna 300 kraampjes worden speciale handgemaakt kunstwerkjes en kaarten verkocht. Natuurlijk kun je ook terecht voor kerstversieringen voor in je kerstboom. Bij 35 horecapunten in de stad kun je terecht voor een hapje en een drankje. Nog steeds: de muzikale winterterrassen waar tot de meest gezellige van Nederland. Een van de populaire plekjes in Dordrecht is het stadhuisplein. Dit jaar verandert het plein in een muzikaal gebeuren door enkele gospelkoren, die de kerstklassiekers laten horen, waardoor de chocolademelk en de glühwein rijkelijk zullen vloeien.

We vertrekken vanaf het TU / e Traverseplein om 10:00 uur. De bus zet ons op een centraal punt nabij de kerstmarkt af. Op ditzelfde punt vertrekt de bus weer naar Eindhoven om 20.00 uur.

De kosten beperken zich tot de busreis. De kosten per persoon bedragen voor CU / PV leden € 17, – voor introduceert € 20, – Je kunt je inschrijven uiterlijk op donderdag 28 november 2019. Betaling op de bankrekening van de Personeelsvereniging CU : IBAN: NL90INGB0001084897, onder vermelding Kerstmarkt Dordrecht. Deelnaam tot maximaal 50 personen.

Deze komt te vervallen wegens onvoldoende inschrijvingen

 

< Terug naar agenda